Αποφράξεις Αναγνώστου Νέα Ιωνία

Αποφράξεις Αναγνώστου Νέα Ιωνία

Αναζητάτε εταιρεία αποφράξεων για την περιοχή της Νέας Ιωνίας; Η Αποφρακτική Αναγνώστου, προσφέρει τις υπηρεσίες της άμεσα μόνο με ένα τηλεφώνημα στη Νέα Ιωνία. Καλέστε μας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας στο 210 6816 321.

Η εμπειρία μας και ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε εγγυώνται τη γρήγορη και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα απόφραξης που αντιμετωπίζετε στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Υπηρεσίες Αποφράξεις Νέα Ιωνία

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, η Αποφράξεις Αναγνώστου Νέα Ιωνία παρέχουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών προς τους πελάτες της. Πιο αναλυτικά οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι:

 • Αποφράξεις και καθαρισμό αποχετεύσεων
 • Επισκευές αποχετευτικών δικτύων
 • Κατασκευές αποχετεύσεων παντός τύπου
 • Εκκενώσεις και καθαρισμοί βόθρων
 • Καθαρισμό βιολογικών εγκαταστάσεων
 • Άντληση υδάτων σε υπόγεια και γκαράζ από πλημμύρες
 • Εγκατάσταση αγωγών και φρεατίων
 • Υδροβολές – καθαρισμοί μεγάλων επιφανειών
 • Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις
 • Αποφράξεις δημόσιου αποχετευτικού δικτύου
 • Συντήρηση αποχετεύσεωv
 • Καθαρισμοί δεξαμενών και αντλιοστασίων
 • Καθαρισμό και απόφραξη φρεατίων
 • Ξεβούλωμα σε νιπτήρες, λεκάνες, νεροχύτες
 • Έλεγχος αποχετευτικών αγωγών με κάμερα
 • Συντήρηση σωληνώσεων

Επιθεώρηση αποχέτευσης με θερμική κάμερα

Πολλές φορές όταν υπάρχει βλάβη στη γραμμή αποχέτευσης, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι οι σωλήνες είναι σπασμένοι ή πρέπει να αντικατασταθούν. Ωστόσο, συχνά ο μόνος τρόπος για να είστε σίγουροι για το τι συμβαίνει κάτω από την επιφάνεια είναι να κοιτάξετε μέσα στους σωλήνες για να δείτε αν είναι απλώς φραγμένοι ή εάν υπάρχει πρόσθετη ζημιά που πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Η Αποφράξεις Νέα Ιωνία χρησιμοποιούν θερμική κάμερα για έλεγχο βίντεο αποχέτευσης για να έχετε τη δυνατότητα να δείτε το εσωτερικό των σωλήνων, και να μπορέσουν με ακρίβεια να εξακριβωθεί μια πραγματική εκτίμηση του τι προκαλεί το πρόβλημα.

Διάγνωση προβλημάτων γραμμής αποχέτευσης – Αποφράξεις Αναγνώστου Νέα Ιωνία

Στο παρελθόν, ήταν συχνά δύσκολο να γνωρίζουμε γιατί η αποχέτευση δεν λειτουργεί σωστά. Σε πολλές περιπτώσεις, μπορεί να θεωρούσαν οι τεχνικοί ότι οι σωλήνες χρειάζονταν αντικατάσταση, παρόλο που ήταν αποκλεισμένοι μόνο με συντρίμμια ή ρίζες δέντρων. Η επιθεώρηση με θερμική κάμερα δίνει τόσο στους τεχνικούς της αποχέτευσης όσο και στον ιδιοκτήτη του ακινήτου μια άποψη για το τι συμβαίνει μέσα στους σωλήνες, έτσι ώστε τα χρήματα να μην σπαταλιούνται άσκοπα σε περιττές επισκευές.

Μια επιθεώρηση βίντεο αποχέτευσης ξεκινά συνδέοντας μια κάμερα υψηλής ευκρίνειας σε μια γραμμή οπτικών ινών που περνάει μέσα από τη γραμμή αποχέτευσης. Αυτό δίνει μια ακριβή εικόνα του εσωτερικού του σωλήνα και ο τεχνικός αποφράξεων μπορεί γρήγορα να βρει το πρόβλημα χωρίς σπατάλη χρόνου και χρήματος εκτελώντας υπηρεσίες που δεν χρειάζονται.

Ο μόνος άλλος τρόπος για να πάρετε αυτό το είδος διάγνωσης θα ήταν να σκάψετε τη γραμμή αποχέτευσης, γεγονός που θα είχε υψηλό κόστος και θα άφηνε μεγάλο χάος πίσω του.

Γιατί να επιλέξετε επιθεώρηση με θερμική κάμερα Αποφράξεις Αναγνώστου Νέα Ιωνία;

Υπάρχουν πολλά οφέλη από την πραγματοποίηση επιθεώρησης κάμερας σε γραμμές αποχέτευσης. Εκτός από ένα χρήσιμο διαγνωστικό εργαλείο, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για προληπτικά μέτρα. Πολλά παλαιότερα σπίτια και κτίρια στην περιοχή της Νέας Ιωνίας διαθέτουν παλαιού τύπου σωλήνες αποχέτευσης που λειτουργούν εδώ και αρκετές δεκαετίες.

Η πραγματοποίηση επιθεώρησης για τον προσδιορισμό της κατάστασης της διάβρωσης ή των φραγμών μπορεί να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες ακινήτων να αντιμετωπίσουν ζητήματα αποχέτευσης προληπτικά και όχι έκτακτης ανάγκης. Οι ιδιοκτήτες ακινήτων που μπορούν να επωφεληθούν από τις επιθεωρήσεις βίντεο υπονόμων περιλαμβάνουν:

Νέοι ιδιοκτήτες σπιτιού

Η γνώση της κατάστασης των αποχετευτικών γραμμών σε ένα νέο σπίτι, ή σε ένα πιθανό νέο σπίτι, μπορεί να εξοικονομήσει χρήματα και προβλήματα.

Ζητήματα αποχέτευσης

Εάν υπήρχαν προβλήματα αποστράγγισης ή αποχέτευσης, η πραγματοποίηση επιθεώρησης βίντεο μπορεί να εντοπίσει την πραγματική αιτία.

Παλιά αποχέτευση

Οι ιδιοκτήτες ακινήτων που έχουν γραμμές αποχέτευσης που δεν έχουν αντικατασταθεί εδώ και πολλά χρόνια μπορούν να κάνουν προληπτική επιθεώρηση για να αποφευχθούν μελλοντικά ζητήματα.

Εξοικονομήσετε χρήματα

Πολλές φορές οι αγωγοί αποχέτευσης φράσσονται από συντρίμμια ή ρίζες δέντρων και χρειάζονται μόνο έναν καλό καθαρισμό, όπως μια υπηρεσία υδροβολής. Μια επιθεώρηση βίντεο μπορεί να εξαλείψει τις δαπανηρές περιττές επισκευές δείχνοντας την έκταση του προβλήματος.

Τι προσφέρει ο εξοπλισμός ελέγχου βίντεο αποχέτευσης Αποφράξεις Νέα Ιωνία;

Όχι μόνο παρέχουμε επιθεωρήσεις βίντεο αποχέτευσης στους πελάτες μας στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, αλλά παρέχουμε πρόσβαση στα βίντεο για την ευκολία τους. Θέλουμε να δώσουμε μια ξεκάθαρη ματιά στο τι ακριβώς συμβαίνει στους σωλήνες αποχέτευσης, τόσο για τους τεχνικούς μας όσο και για εσάς.

Είμαστε διαπιστευμένη αποφρακτική εταιρεία και είμαστε περήφανοι για το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών που προσφέρουμε στην κοινότητά μας για πάνω από 20 χρόνια.

Καλέστε μας για άμεση εξυπηρέτηση ή προγραμματίστε την επιθεώρηση με θερμική κάμερα για ποιοτικό και αξιόπιστο έλεγχο σωληνώσεων αποχέτευσης.

Είτε αγοράζετε σπίτι στη Νέα Ιωνία είτε είστε ήδη ιδιοκτήτης σπιτιού, οι επιθεωρήσεις αποχέτευσης είναι μια πολύτιμη υπηρεσία που σας βοηθά να εντοπίσετε και να αποφύγετε προβλήματα στην αποχέτευσή σας. Καλέστε μας ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ζητήστε έλεγχο της υδραυλικής εγκατάστασής του χώρου σας.

Αποφρακτική εταιρεία Αναγνώστου – Εμπιστευτείτε την εταιρεία αποφράξεων που πρωταγωνιστεί σε πάσης φύσεως αποφρακτικά έργα σε όλο το νομό Αττικής.

εταιρεία Αποφράξεις Αναγνώστου Χαλάνδρι επικοινωνία περιοχές

Περιοχές που καλύπτουμε

Καλύπτουμε όλη την περιοχή Αττικής. Ενδεικτικά αναφέρουμε ποιες περιοχές καλύπτουμε:

Μενού
Shares