Αποφράξεις Αναγνώστου Ηράκλειο

Αποφράξεις Αναγνώστου Ηράκλειο

Αναζητάτε εταιρεία αποφράξεων για την περιοχή του Ηρακλείου Αττικής; Η Αποφρακτική Αναγνώστου, προσφέρει τις υπηρεσίες της άμεσα μόνο με ένα τηλεφώνημα στο Ηράκλειο. Καλέστε μας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας στο 210 6816 321.

Η εμπειρία μας και ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε εγγυώνται τη γρήγορη και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα απόφραξης που αντιμετωπίζετε στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Υπηρεσίες Αποφράξεις Ηράκλειο

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, η Αποφράξεις Αναγνώστου Ηράκλειο παρέχουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών προς τους πελάτες της. Πιο αναλυτικά οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι:

 • Αποφράξεις και καθαρισμό αποχετεύσεων
 • Επισκευές αποχετευτικών δικτύων
 • Κατασκευές αποχετεύσεων παντός τύπου
 • Εκκενώσεις και καθαρισμοί βόθρων
 • Καθαρισμό βιολογικών εγκαταστάσεων
 • Άντληση υδάτων σε υπόγεια και γκαράζ από πλημμύρες
 • Εγκατάσταση αγωγών και φρεατίων
 • Υδροβολές – καθαρισμοί μεγάλων επιφανειών
 • Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις
 • Αποφράξεις δημόσιου αποχετευτικού δικτύου
 • Συντήρηση αποχετεύσεωv
 • Καθαρισμοί δεξαμενών και αντλιοστασίων
 • Καθαρισμό και απόφραξη φρεατίων
 • Ξεβούλωμα σε νιπτήρες, λεκάνες, νεροχύτες
 • Έλεγχος αποχετευτικών αγωγών με κάμερα
 • Συντήρηση σωληνώσεων

Καθαρισμός αποχέτευσης με υδροβολή – Αποφράξεις Ηράκλειο

Συντηρήστε την αποχέτευσή σας

Μπορεί να μην το συνειδητοποιήσετε, αλλά ως ιδιοκτήτης σπιτιού είστε υπεύθυνοι για την πληρωμή επισκευών στις γραμμές αποχέτευσης που τρέχουν από το σπίτι σας μέχρι το δρόμο. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτές οι γραμμές τέθηκαν σε εφαρμογή πριν από χρόνια, όταν το σπίτι σας χτίστηκε αρχικά.

Μια βουλωμένη αποχέτευση είναι μια τρομακτική κατάσταση που μερικές φορές προκαλεί ζημιά στην περιουσία και προκαλεί άσχημε μυρωδιές στο σπίτι. Έχοντας βουλωμένη αποχέτευση δεν σημαίνει ότι οι σωλήνες σας είναι σπασμένοι ή ραγισμένοι. Καλέστε την εταιρεία Αποφράξεις Αναγνώστου Ηράκλειο για να καθαρίσετε τους σωλήνες σας με υδροβολή και να ελέγξετε την κατάστασή τους. Θα είμαστε σε θέση να σας δώσουμε μια πλήρη αξιολόγηση της κατάστασης του σωλήνα σας.

Επιθεωρήσεις αποχέτευσης με κάμερας

Ο προγραμματισμός μιας επιθεώρησης κάμερας για το αποχετευτικό σας δίκτυο θα σας ενημερώσει αμέσως για την κατάσταση του υπονόμου σας και θα σας βοηθήσει να αποφύγετε περιττές επισκευές.

Καθαρισμός αποχέτευσης με Hydrojetting Αποφράξεις Ηράκλειο

Πριν από την αντικατάσταση των σωλήνων σας, ο καθαρισμός αποχέτευσης με hydrojetting (υδροβολή) είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την απομάκρυνση υπολειμμάτων, ριζών και χωμάτων χωρίς ζημιά στις σωληνώσεις και την υποδομή.

Ο καθαρισμός σωλήνων Hydrojett χρησιμοποιεί πίεση νερού υψηλής ταχύτητας για να εκτοξεύσει κυριολεκτικά χρόνια συσσωρευμένης κλίμακας, λάσπη, άμμο και λίπος στα εσωτερικά τοιχώματα των σωληνώσεών σας. Η υδρο-εκτόξευση έχει τη δύναμη να ανοίξει τα πιο σκληρά μπλοκαρίσματα και ταυτόχρονα να καθαρίζει την πλήρη διάμετρο του σωλήνα, να ξεπλένει τα συντρίμμια και να αφήνει τις γραμμές καθαρές.

Τα προβλήματα αποχέτευσης δεν συμβαίνουν συνήθως κατά τη διάρκεια της νύχτας. Τα περισσότερα μπλοκαρίσματα και διαρροές ξεκινούν μικρά και μεγαλώνουν με την πάροδο του χρόνου έως ότου γίνουν μεγάλα ζητήματα που χρειάζονται επισκευή ή ακόμη και αντικαταστάσεις αποχέτευσης. Ο καλύτερος τρόπος για την αποφυγή μεγάλων προβλημάτων αποχέτευσης είναι να κάνετε τακτική συντήρηση και επιθεωρήσεις για να βρείτε τυχόν προβλήματα και να τα επιδιορθώσετε πριν προκληθούν περισσότερες ζημιές.

Ο καλύτερος τρόπος για να δείτε τι συμβαίνει μέσα στις γραμμές αποχέτευσης είναι να κάνετε μια επιθεώρηση βίντεο αποχέτευσης. Οι ιδιοκτήτες σπιτιών και επιχειρήσεων στο Ηράκλειο μπορούν να καλέσουν Αποφράξεις Αναγνώστου Ηράκλειο για να προγραμματίσουν την επιθεώρησή της αποχέτευσης τους ως μέρος της τακτικής συντήρησης ή για να διαγνώσουν με ακρίβεια ένα υπάρχον πρόβλημα.

Πώς εκτελούνται οι επιθεωρήσεις βίντεο αποχέτευσης;

Η τεχνολογία έχει επηρεάσει θετικά σχεδόν όλες τις βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένης της βιομηχανίας αποχέτευσης. Στο παρελθόν, οι ιδιοκτήτες ακινήτων δεν μπορούσαν να γνωρίζουν τι συνέβαινε κάτω από την επιφάνεια στις γραμμές αποχέτευσης, εκτός εάν είχαν σκάψει και ανοίξει το πιθανό σημείο όπου υπέθεταν ότι υπήρχε η βλάβη. Η ψηφιακή βιντεοσκόπηση επέτρεψε στους τεχνικούς αποχέτευσης να βλέπουν μέσα στις γραμμές αποχέτευσης τόσο για την πρόληψη όσο και για τον εντοπισμό προβλημάτων αποχέτευσης.

Για να κάνετε μια επιθεώρηση βίντεο της αποχέτευσης σας, οι τεχνικοί της εταιρείας Αποφράξεις Ηράκλειο θα εισχωρήσουν μια ψηφιακή κάμερα υψηλής ανάλυσης στις γραμμές αποχέτευσης. Αυτή η μικρή κάμερα καταγράφει βίντεο σε πλήρη χρώμα, δίνοντας μια λεπτομερή ματιά στο τι συμβαίνει μέσα στις γραμμές. Τόσο εσείς όσο και ο τεχνικός μπορείτε να ελέγξετε το βίντεο για να αποφασίσετε εάν απαιτούνται περαιτέρω επισκευές ή συντήρηση. Η Αποφράξεις Αναγνώστου Ηράκλειο ανεβάζει ακόμη και αυτά τα βίντεο στο διαδίκτυο, έτσι ώστε οι πελάτες τους να μπορούν να τα ελέγχουν ελεύθερα.

Τι μπορεί να βρει με μια επιθεώρηση κάμερας αποχέτευσης;

Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιών και επιχειρήσεων χρησιμοποιούν επιθεωρήσεις κάμερας ως μέρος της τακτικής συντήρησης των αποχετεύσεων τους, παρακολουθώντας τα προβλήματα αποχέτευσης που ενδέχεται να προκύψουν. Η ετήσια επιθεώρηση μπορεί να αποκαλύψει προβλήματα πριν από τη δημιουργία σοβαρότερων και ξαφνικά χρειαστείτε επισκευές έκτακτης ανάγκης σε ένα σύστημα αποχέτευσης. Μερικά κοινά ζητήματα που μπορούν να βρεθούν κατά τη διάρκεια μιας επιθεώρησης κάμερας περιλαμβάνουν:

Εισβολή ρίζας δέντρων

Είναι πολύ κοινό για τις ρίζες των δέντρων να βρουν το δρόμο τους σε αποχετευτικές γραμμές. Όχι μόνο αυτές οι ρίζες μπορούν να φράξουν τους σωλήνες, αλλά μπορούν να αρχίσουν να χωρίζουν και να σπάσουν υπάρχουσες γραμμές. Οι επιθεωρήσεις κάμερας μπορούν να ανιχνεύσουν αυτές τις εισβολές και ο ιδιοκτήτης του ακινήτου μπορεί συχνά να καθαρίσει τους σωλήνες από τις ρίζες μέσω υδροβολή πριν προκληθεί περαιτέρω ζημιά.

Συντρίμμια

Μπορείτε να εντοπίσετε διάφορα συντρίμμια μέσω επιθεωρήσεων κάμερας. Κάνοντας τακτικές επιθεωρήσεις, ένα μερικό φράξιμο που έχει σχηματιστεί μπορεί να βρεθεί και να καθαριστεί προτού μπλοκάρει πλήρως τον σωλήνα, προκαλώντας σοβαρότερα προβλήματα στην γραμμή αποχέτευσης.

Προβλήματα σωλήνων αποχέτευσης

Είτε υπάρχουν ήδη ενδείξεις προβλήματος είτε πραγματοποιείται επιθεώρηση ως προληπτικό μέτρο, η κάμερα μπορεί να εμφανίσει τις ρωγμές που υπάρχουν ήδη στους σωλήνες. Αυτό επιτρέπει τη γρήγορη διάγνωση προβλημάτων και μειώνει τον κίνδυνο μεγαλύτερων προβλημάτων.

Είμαστε η πιο συνεπής αποφρακτική εταιρεία της Αθήνας!

Η Αποφράξεις Αναγνώστου Ηράκλειο, βάση αξιολογήσεων των πελατών μας μάς έχουν κατατάξει ως μία από τις πιο συνεπής αποφρακτικές εταιρείες της Αθήνας. Είμαστε υπερήφανοι που εξυπηρετούμε το Ηράκλειο, αλλά και τις υπόλοιπες περιοχές της Αττικής για πάνω από 20 χρόνια. Προσφέρουμε όλους τους τύπους συντήρησης αποχέτευσης, όπως επιθεωρήσεις βίντεο, καθαρισμός με υδροβολή, καθώς και επισκευή και αντικατάσταση σωληνώσεων αποχέτευσης. Είμαστε εγγεγραμμένοι συνεργάτες αποχέτευσης και διαπιστευμένοι. Οι γραμμές τηλεφώνου μας είναι πάντα ανοιχτές, 24⁄7 για οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη αποχέτευσης που μπορεί να προκύψει. Καλέστε μας σήμερα για να προγραμματίσετε την επόμενη συντήρηση ή επισκευή σας στο 210 6816 321.

Η εμπειρία μας και ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε εγγυώνται τη γρήγορη και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα απόφραξης που αντιμετωπίζετε στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Είτε αγοράζετε σπίτι στο Ηράκλειο είτε είστε ήδη ιδιοκτήτης σπιτιού, οι επιθεωρήσεις αποχέτευσης είναι μια πολύτιμη υπηρεσία που σας βοηθά να εντοπίσετε και να αποφύγετε προβλήματα στην αποχέτευσή σας. Καλέστε μας ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ζητήστε έλεγχο της υδραυλικής εγκατάστασής του χώρου σας.

Αποφρακτική εταιρεία Αναγνώστου – Εμπιστευτείτε την εταιρεία αποφράξεων που πρωταγωνιστεί σε πάσης φύσεως αποφρακτικά έργα σε όλο το νομό Αττικής.

εταιρεία Αποφράξεις Αναγνώστου Χαλάνδρι επικοινωνία περιοχές

Περιοχές που καλύπτουμε

Καλύπτουμε όλη την περιοχή Αττικής. Ενδεικτικά αναφέρουμε ποιες περιοχές καλύπτουμε:

Μενού
Shares