ΧΡΗΣΙΜΕΣ-ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Στη συγκεκριμένη σελίδα της Αποφράξεις Χαλάνδρι θα βρείτε χρήσιμες ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να πλοηγηθείτε και να βρείτε τα πάντα. Οι χρήσιμες ιστοσελίδες είναι ιστοσελίδες που έχουνε κάποια ποιότητα, έχουνε ποιοτικά και μοναδικά άρθρα και υψηλό domain authority για τις μηχανές αναζήτησης.

Στις μηχανές αναζήτησης προσμετρούνται όλοι οι σύνδεσμοι που δείχνουν προς ένα site με βάση πόσο σημαντικά και σχετικά με το περιεχόμενο της σελίδας είναι. Στις μηχανές αναζήτησης τα αμφίδρομα backlinks έχουν μικρότερη αξία ωστόσο, δίνουν αξία στις ιστοσελίδες που δείχνουν και τις αναβαθμίζουν. Κάντε στις παρακάτω ιστοσελίδες για να μάθετε γιατί αυτές οι σελίδες αξίζουν την προσοχή σας.

Η κατάταξη της ιστοσελίδας σας στη Google (SEO) επηρεάζεται από τον αριθμό των domain name και των ιστοσελίδων που συνδέονται με την δική σας ιστοσελίδα κάτι που λίγοι το λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους. Όσο μεγαλύτερος είναι αυτός ο αριθμός τόσο καλύτερα για τη δική σας ιστοσελίδα αφού θα ανέβει στα αποτελέσματα αναζήτησης και θα έχει μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα από τις ανταγωνιστικές ιστοσελίδες.

Οι εξωτερικοί σύνδεσμοι είναι υπερσυνδέσεις που δείχνουν (στοχεύουν) οποιονδήποτε τομέα εκτός από τον τομέα στον οποίο υπάρχει ο σύνδεσμος (πηγή). Σε απλούς όρους, εάν ένας άλλος ιστότοπος συνδέεται με εσάς, αυτός θεωρείται εξωτερικός σύνδεσμος προς τον ιστότοπό σας. Ομοίως, εάν συνδέεστε σε έναν άλλο ιστότοπο, αυτός θεωρείται επίσης εξωτερικός σύνδεσμος.

Στο διαδίκτυο, όταν επισκεπτόμαστε έναν ιστότοπο, υπάρχουν πολλά χρήσιμα πράγματα που βρίσκουμε. Εκτός από την ευκολία πλοήγησης, υπάρχουν συνήθως άλλα μέρη ενός ιστότοπου που εμφανίζονται επανειλημμένα σε σελίδες.

Οι περισσότεροι ιστότοποι έχουν κάποια μορφή επωνυμίας, λογότυπου ή banner τύπου masthead για να δείξουν την κυριότητα. Ο ιστότοπος θα έχει το λογότυπο στην επάνω αριστερή θέση και αυτό το λογότυπο θα περιέχει το τμήμα του δικτύου στο οποίο βρίσκεστε (όπως “Ταξίδια”, “Ταινίες”, “Αυτοκίνητα” κ.λ.π.).

Ωστόσο, η κεφαλίδα (στο πάνω μέρος της σελίδας) μπορεί να περιέχει περισσότερα από ένα λογότυπο. Μπορεί επίσης να περιέχει, ή να επισυνάπτεται, στην κύρια πλοήγηση. Ένα πλαίσιο αναζήτησης δεν είναι ασυνήθιστο, επιτρέποντας στους χρήστες να αναζητούν στον ιστότοπο αντί να περιηγούνται χρησιμοποιώντας μενού και συνδέσμους. Θα πρέπει να συμπεριλάβετε τα περισσότερα ή όλα αυτά τα στοιχεία σε κάθε σελίδα του ιστότοπού σας.

Το υποσέλιδο (η τελευταία περιοχή της σελίδας) θα πρέπει να περιέχει επιπλέον πληροφορίες, όπως την ειδοποίηση πνευματικών δικαιωμάτων και συνδέσμους προς χρήσιμες βοηθητικές σελίδες στον ιστότοπό σας, εάν τις έχετε (όπως “Σχετικά με αυτόν τον ιστότοπο”, “Όροι και Προϋποθέσεις”, “Επικοινωνήστε μαζί μας” και τα λοιπά).

Το χρώμα, η διάταξη, η χρήση σχημάτων και εικονιδίων, η τυπογραφία και οι εικόνες συνδυάζονται όλα για να δημιουργήσουν μια συνολική εντύπωση μιας σελίδας ως «ανήκει» στον ιστότοπο στον οποίο βρίσκεται – η συνέπεια είναι το κλειδί. Η χρήση σταθερών εμφανίσεων και τοποθέτησης βοηθά να σας κρατήσει προσανατολισμένους ως προς το πού σε έναν ιστότοπο που έχετε καταλήξει και δημιουργεί μια αίσθηση οικειότητας. Γνωρίζετε ότι η σελίδα στην οποία βρίσκεστε τώρα σχετίζεται και αποτελεί μέρος της ίδιας εμπειρίας με τις προηγούμενες σελίδες επειδή συνδέονται οπτικά και σχετίζονται. Όταν σχεδιάζετε τον ιστότοπο σας πρέπει να το έχετε υπόψη σας και να μην δημιουργείτε διαφορετική εμφάνιση για όλες τις σελίδες του ιστότοπου.Το υποσέλιδο περιέχει πληροφορίες πνευματικών δικαιωμάτων για τον ιστότοπο και για τις εικόνες και τα βίντεο στον ιστότοπο. Επίσης, περιέχει συνδέσμους προς σελίδες σχετικά με την επικοινωνία και τις υπηρεσίες που παρέχουμε.

Δείτε τις παρακάτω χρήσιμες ιστοσελίδες:

Μενού
Shares